توسل و طلب شفاعت از خداوند به وسیله آن حضرت
زيرا كه آن جناب باب اللَّه است كه از آن درآيند، و راه به سوى رضوان خداوند است ، و اوست شفيع به سوى خداى تعالى ، و اوست اسم خداوند كه بندگانش را امر فرموده به آن توسُّل كنند ، چنانكه در روايات از امامانعليهم السلام آمده كه : درباره فرموده خداى تعالى : صلى الله عليه وسلموَللَّهِِ الأَسْمآءُ الحُسْنى فَادْعُوهُ بِها؛ (1)
و براى خداوند نيكترين نامها است ، او را با آنها بخوانيد . فرمودند : به خدا قسم ماييم آن اسماء حسنى نيكترين نامها كه خداوند بندگانش را امر فرموده به وسيله آنها او را بخوانند و دعا كنند. (2)
و شواهد اين مطلب بسيار است و براى اهل بينش روشن ، كه به جهت رعايت اختصار به اين موارد اكتفا مىكنيم .
در بحار از مولايمان حضرت رضاعليه السلام آمده كه فرمود: هرگاه سختى و گرفتارى بر شما وارد شود به وسيله ما از خداى - عزّوجلّ - كمك بخواهيد ، و اين است معنى فرموده خداى - عزّوجلّ - : وَللَّهِِ الأَسْمآءُ الحُسْنى فَادْعُوهُ بِها (3)
ÇÏÇãå ãØáÈ...
توسل به حضرت
براى توسل به حضرت مهدى (ع) روايات بسيارى آمده است .
در روايتى آمده است : هرگاه شمشير به محل ذبح تو رسيد ، چنين استغاثه كن كه او فريادرس است و تو را درمى يابد: يا مولاى يا صاحب الزمان انا مستغیث بك .
و به روايت ديگرى آمده است كه بگو : يا صاحب الزمان غثنى يا صاحب الزمان ادركنى .
در روايتى ، دعاى توسل به امام زمان (ع) چنين آمده است : اللهم انى اسئلك بحق ولیک و حجتك صاحب الزمان الا اعتنى به على جمیع امورى وکفینى به موءنة كل موذ و طاغ و باغ و اعتتنی به فقد بلغ مجهودى وکفیتنى كل عدو و هم و غم و دين وولدى و جمیع اهلى و اخوانى ومن يعنینى امره و خلاصتى امین رب العالمین . (1)
امام صادق (ع) در توسل به امام زمان (ع) فرمود : هرگاه در راه گم شدى ، چنين نداكن ، يا ابا صالح ارشدنا الى الطريق رحمكم الله .(2)
1- بحارالانوارج 94، ص 35.
2- بحا ر الانوا ر ج 52، ص 176.
برگرفته از سایت مهدی نت
توجّه و بیدار باش
مىتوان گفت كه برپا ساختن اين مجالس در بعضى از اوقات واجب است، مثل اينكه مردم در معرض انحراف و گمراهى باشند و برپايى اين مجالس، سبب جلوگيرى از هلاكت دينى آنان و مايه ارشاد و راهنمايى ايشان به راه هدايت گردد، از جهت دلايل امر به معروف و نهى از منكر و راهنمايى اشخاص گمراه و عقب زدن اهل بدعت و گمراهى.
و خداوند تعالى در همه احوال نگهدار حقجويان است .
برگرفته از سایت مهدی نت
تهذیب نفس
پاكسازى درون از صفات پليد ، و زيور دادن آن به وسيله اخلاق پسنديده ، و اين امر در هر زمان واجب است ، ولى ياد كردن آن به طور خصوص در وظايف زمان غيبت حضرت ولى عصر - عجّل اللَّه فرجه الشريف - از اين جهت است كه درك فضيلت صحبت او و قرار گرفتن در عداد اصحاب آن جناب بستگى به آن دارد.
به دليل روايتى كه نعمانىرحمه الله به سند خود از امام صادقعليه السلام آورده كه فرمود: هر كس دوست مىدارد از اصحاب حضرت قائمعليه السلام باشد بايد كه منتظر باشد و در اين حال به پرهيزكارى و اخلاق نيكو رفتار نمايد ، در حالى كه منتظر باشد ، پس چنانچه بميرد و پس از مردنش قائمعليه السلام بپاخيزد ، پاداش او همچون پاداش كسى خواهد بود كه آن حضرت را درك كرده است ، پس كوشش كنيد و در انتظار بمانيد گوارا باد شما را اى گروه مشمول رحمت خداوند. (1)
مىگويم: در اين حديث دلالت بر اين هست كه دست يافتن به ثواب انتظار با رعايت كامل و ملازمت پرهيزكارى و اخلاق نيك و مشروط مىباشد ، و مؤيّد اين معنى پيشتر گذشت.
1- غيبت نعمانى، 106
برگرفته از سایت مهدی نت